low prices https://www.asiafive.com/.Wiht 30% Discount repliki zegarkʫw.see it here bmwatches.com.resource www.travelbreitling.com.On Our Website fake patek philippe.More details about webpage: https://www.sexfranckmuller.com/.address replica aaa watches.

Bujice d.o.o. – Preduze─çe za vodoprivredu
Gradimo da traje.

Poslovanje na najvi┼íim eti─Źkim na─Źelima u svakom na┼íem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na na┼í posao i odr┼żimo reputaciju na┼íe firme.


Read More
Dobrodošli
bujice

Društvo za vodoprivredu "Bujice" d.o.o. Konjic je nasljednik Preduzeća za vodoprivredu "Bujice" d.d. Konjic, koje je osnovano 1955. godine.

Od osnivanja, pa do danas, zahvaljuju─çi kvalitetnom izvo─Ĺenju radova, uspjeli smo da pro┼íirimo svoje kapacitete i podru─Źje djelovanja na tr┼żi┼ítu u sektoru gra─Ĺevinarstva.


Uspje┼ínost firme i kvalitet izvedenih radova se prije svega temelji na me─Ĺusobnom odnosu po┼ítivanja i povjerenja izme─Ĺu nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane.


Na┼íi uspostavljeni kontakti, visoko kvalifikovani i posve─çeni tim, inovativne metode i dugogodi┼ínji odnosi sa na┼íim klijentima odigrali su zna─Źajnu ulogu u pru┼żanju usluga.

1+
Kompletiranih projekata
1+
Aktivnih projekata
1+
Uposlenih
1+
Godina iskustva
Usluge

 Ulaganjem u znanje i usavr┼íavanje gra─Ĺevinskog tima te konstantnim unaprje─Ĺenjem kvalitete usluge i kori┼ítenjem najmodernije tehnologije uz po┼ítivanje rokova izvedbe, rezultirali su zadovoljstvom na┼íih kupaca i poslovnih suradnika.

Savjetovanje

Strategija na┼íe kompanije ogleda se u dogovaranju i projektovanju realne strategije za izvo─Ĺenje projekata.

Read More
Projektovanje

Sagledavanjem projekta i dogovorom sa investitorom pristupamo realizaciji planova i strategiji radova.

Read More
Izgradnja

Radove izvodimo po zahtjevima najsavremenije tehnologije sa ugradnjom najnovijih materijala.

Read More