Gradimo da traje.

Poslovanje na najvišim etičkim načelima u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao i održimo reputaciju naše firme.


Read More
Dobrodošli
bujice

Društvo za vodoprivredu "Bujice" d.o.o. Konjic je nasljednik Preduzeća za vodoprivredu "Bujice" d.d. Konjic, koje je osnovano 1955. godine.

Od osnivanja, pa do danas, zahvaljujući kvalitetnom izvođenju radova, uspjeli smo da proširimo svoje kapacitete i područje djelovanja na tržištu u sektoru građevinarstva.


Uspješnost firme i kvalitet izvedenih radova se prije svega temelji na međusobnom odnosu poštivanja i povjerenja između nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane.


Naši uspostavljeni kontakti, visoko kvalifikovani i posvećeni tim, inovativne metode i dugogodišnji odnosi sa našim klijentima odigrali su značajnu ulogu u pružanju usluga.

1+
Kompletiranih projekata
1+
Aktivnih projekata
1+
Uposlenih
1+
Godina iskustva
Usluge

 Ulaganjem u znanje i usavršavanje građevinskog tima te konstantnim unaprjeđenjem kvalitete usluge i korištenjem najmodernije tehnologije uz poštivanje rokova izvedbe, rezultirali su zadovoljstvom naših kupaca i poslovnih suradnika.

Savjetovanje

Strategija naše kompanije ogleda se u dogovaranju i projektovanju realne strategije za izvođenje projekata.

Read More
Projektovanje

Sagledavanjem projekta i dogovorom sa investitorom pristupamo realizaciji planova i strategiji radova.

Read More
Izgradnja

Radove izvodimo po zahtjevima najsavremenije tehnologije sa ugradnjom najnovijih materijala.

Read More