low prices https://www.asiafive.com/.Wiht 30% Discount repliki zegarkw.see it here bmwatches.com.resource www.travelbreitling.com.On Our Website fake patek philippe.More details about webpage: https://www.sexfranckmuller.com/.address replica aaa watches.

Info – Bujice d.o.o.
Izgradnje separatne kanalizacione mreže u dijelu naselja Buća Potok
Izgradnja vodovodne i separatne kanalizacione mreže u Naselju heroja Sokolje

Radovi se izvode na dionici od raskrsnice sa ulicom Safeta Zajke, odnosno ulaza u ulicu Numan - paše Ćuprilića, gdje je proteklih dana završena rekonstrukcija vodovodne mreže i ugrađene nove visokokvalitetne daktilne cijevi DN150 i DN100, a u toku su radovi na tlačnoj probi, nakon čega slijedi priključenje stambenih objekata na novoizgrađenu vodovodnu mrežu.


Istovremeno se radi izgradnja separatne kanalizacione mreže, fekalnog kanala DN 300 mm i šahtova za prihvat fekalne otpadne vode iz okolnih objekata, te kišna kanalizacija DN 500 mm sa šahtovima, slivničkim rešetkama i slivnicima za prihvat oborinskih voda. U toku je izrada fekalnog i kišnog priključka.

.Ahatovici - Izgradnja vodovodne mreža


U zgradi Općine Novi Grad Sarajevo danas je potpisan okvirni sporazum za izgradnju sistema vodosnabdijevanja naselja Ahatovići u Mjesnoj zajednici Dobroševići u vrijednosti od 439 hiljada KM.


Sporazum su potpisali načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić i direktor Društva za vodoprivredu "Bujice" d.d. Ahmed Boloban, a prisustvovao je i predsjednik Savjeta MZ Dobroševići Ismet Žiga.


Radi se o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata iz oblasti vodosnabdijevanja Dobroševića, kojeg Općina Novi Grad realizira već nekoliko godina, kako bi riješila jedan od najvećih problema koje su imali stanovnici ovog područja.